Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

Cand te simti copil…


Atunci iti vine sa topai de fericire. Pentru ca da, atunci cand erai copil, erai fericit, acum nu mai poti fi. Si e doar vina ta. E vina ta ca ai lasat societatea sa te schimbe atat de mult, sa te ambitioneze sa devii cel mai bun, cel mai tare. Ambitia aduce nefericire. E vina celor din jur ca s-a intamplat asta, dar mai ales a parintilor ca te-au invatat asa. Ca te-au indemnat sa lupti. Lupta pentru mai mult si mai bine nu aduce fericirea. Mai rau e ca nici castigarea ei nu aduce nimic bun. Tot circul asta aduce nefericirea, si atunci te intrebi: de ce?  Pentru ca n-ai stiut sa te opresti, pentru ca n-ai spus “stop!” cand trebuia.

Fericirea e inauntrul tau. A fost mereu acolo, dar n-ai stiut s-o vezi. Deschide-i usa si-ai sa vezi cum toate problemele vor disparea. Pentru ca problemele nu exista cu adevarat, ele sunt inventate doar de tine.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: