Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

Mi-e frig, dar ma tratez dansand!


Si ma convinge Oana sa merg la spectacolul Marei Cernat, surioara ei draga, ca doar e Sf. Patrick’s Day si deh, e Irish Way! Spectacol in aer liber, undeva pe langa Lipscani, in minunatul centru vechi. Habar n-veam unde se tinea spectacolul, caci ii spusesem Oanei ca nu vin, asta dupa ce nasucul meu nu dadea semne ca ar vrea sa stea cuminte. Insa dupa ce ma gandesc si ma razgandesc de mai multe ori, ma trezesc iesind din casa spre Unirii. Probabil nu aveam deloc stare si vroiam si sa asculd niste muzica irlandeza. Asa ca zis si facut. Adica….plecat si fix trezit langa Oana. Din intamplare. Pura intamplare, caci prima oara am crezut ca e altcineva si imi ziceam deja: “sa vezi ca ma iau de cine nu trebuie!” Cand colo, era chiar ea, Oana, cu inca doua persoane, tatonau terentul pe langa “cabina de schimb si pudrat nasucuri”, unde surioara ei facea ultimele pregatiri. In fine, a inceput si spectacolul si am putut vedea cum se zguduie scena. Nu de alta, dar dansul irlandez e ….zdravan, nu gluma! Si fix cand incepea sa-mi placa mai mult, a inceput si-un vanticel de primavara sa bata mai tare. …si cum eram deja “luata” de-o raceala mica, am zis ca e cazul sa ma car acas’ pana nu incep sa stranut necontrolat… Bine, nu inainte de a face vreo 3 poze, asa, ca de prezenta. Spectacolul am inteles ca a continuat in Hard Rock Cafe, cu incepere de la ora 9pm.

In sfarsit, spre seara, putina politica. Deschid televizorul si vad ca pe Antena 3 se discuta de zor…”Top 10 masuri anticriza”…concret, ce fac guvernanti pentru noi? Si cand ma uit mai bine, o vad pe Udrea cum isi da toata silinta sa ne fie noua mai bine. Atat de tare se chinuie, incat abia sta sa nu pice de somn la o sedinta de partid. Uitandu-ma la ea, mai ca-mi pica si mie ochii in gura, parol, e molipsitor somnul asta!

De ce pica de somn Udrea la sedinta?

1). nu a dormit bine, a avut un cosmar?

2). a umblat intr-un bar, ceva , si poate a drinkuit prea mult?

3). a avut o noapte alba, portocalie sau roz cu cineva?

Advertisements

Single Post Navigation

5 thoughts on “Mi-e frig, dar ma tratez dansand!

 1. Majoritatea dintre cei prezenţi au îngheţat la propriu, înainte de începerea spectacolului.
  ____

  Blonda nu moţăia, ci medita!!!

 2. Ai fost si tu la spectacolul Sf. Patrick’s day?

  Cu blonda ai fost tare! Sigur medita, ce rautacioasa sunt. 😐

 3. Da, am fost…
  restul este ISTORIE…inclusiv pentru celelalte două întrebări…

 4. Ce-ti mai place tie sa ma faci curioasa….! Totusi, n-am inteles de ce nu suporta altii, nu de alta, dar n-as vrea sa fiu o nesuferita…

 5. Restul e tăcere…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: