Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

A insela sau a nu insela*


Nu se pune problema de inselat sau de fidelitate. Noi toti, atat barbati, cat si femei, suntem POLIGAMI, lucru ascuns bine de religie si de normele sociale. Cum altfel? daca toata lumea ar fi avut libera schimbare a partenerului fara sa se simta vinovat, fara sa fie incriminat de societate, familie, vecini, colegi, prieteni etc…cum altfel am mai fi trait asa “frumos”, intr-o “perfecta armonie”??!?!?!? Totul este fals! Am fost invatati asa pentru a nu crea probleme. Motiv pentru care exista institutia casatoriei. In casatorie, totul este inchis, nu mai exista libertate, fluxul de energie este blocat. Esti intr-o colivie, fie ca vrei, fie ca nu. Fie ca-ti dai seama, fie ca nu. Dar mai apoi te intrebi, oare de ce vreau si altceva cand ma simt bine in relatia in care sunt?? Pentru ca atunci cand te simti bine, cand totul este in regula, intervine plictiseala. Ajungi la saturatie. Atunci vrei o schimbare si nu e nimic rau in acest lucru. Chiar este perfect normal. NU va mai simtiti vinovate, dragelor, cand va simtiti atrase de X si Y. Faceti ceea ce este natural. Nu deveniti superficiale, nu va ajuta la nimic, ba mai mult, va injuga intr-o lupta perpetua din care nu veti castiga nimic. Asta nu inseamna ca nu va mai iubiti partenerii, simtiti doar nevoia de o schimbare. In situatia asta exista doua posibilitati: fie constati ca iarba de peste drum e mai buna si alegi sa ramai acolo, fie te intorci la iarba ta si o mananci si cu mai multa pofta! Chiar si eu, constienta fiind de toate acestea, inca ma mai lupt cu mine sa accept faptul ca totul se schimba, nimic nu ramane la fel si ca e posibil ca iubitul meu sa vrea si altceva intr-o buna zi, asta nu inseamna ca nu ma mai iubeste. Sau daca nu ma mai iubeste, ar fi bine sa ne vedem fiecare de drum. Fara certuri, fara reprosuri. Cum te-ai intalnit cu iubitul, iubita ta? A fost frumos, placut, NATURAL! V-ati indragostit. A fost ceva foarte placut. De ce despartirea ar trebui sa fie dureroasa?? de ce ar trebui sa plangem? Pentru ca asa am fost invatati, indocrinati sa ne agatam unul de altul inutil, sa ne atasam, sa devenim dependenti! Cititi cartea si veti intelege mai multe.

Atata timp cat totul e armonie si vezi doar roz in jurul vostru, lasa dragostea sa te invadeze. Iubeste din tot sufletul! Daruieste-te cu totul! Insa atunci cand ceva pe acolo nu mai invarte rotita care face totul sa para atat de magic, atunci fa ceva si schimba asta. Schimba ceva pentru a nu ramane paralizat intr-o relatie care nu-ti mai da satisfactie.
CITITI cartea “Cand iubesti”, de Osho si veti intelege multe din misterele relationarii.

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “A insela sau a nu insela*

  1. si eu vreau s-o citesc…uf! dar trb sa ma apuc de bio 😐 ,si sa las cititul dupa…desi am o droaie de carti pe lista de asteptare.

  2. Si cand o sa inceapa facultatea….sa vezi atunci cat o sa ai de citit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: