Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

Muzica si dansul


Ultimul spectacol Irish Way n-a fost chiar atat de reusit precum a fost cel de acum 2 luni, cand am mers prima oara la un asemenea spectacol: sunetul a lasat mult de dorit, fiind un haos total inainte de inceperea spectacolului cu cel putin 30 de minute inainte. Pentru cei care organizeaza astfel de spectacole: scutiti publicul de partea cu reglatul sunetului, 5 minute poate fi suportabil, mai mult insa devine ceva extrem de iritant. Plus ce-a iesit si ce s-a auzit in timpul spectacolului, mai mare pacatul de vocea celor de la microfon. In ceea ce priveste invitatii (sau, mai bine spus – publicul), majoritatea fumatori, au facut ca sala sa para un pub de 3 lei in care ventilatia nu functioneaza. Daca esti fumator, mai gandeste-te si la cei care nu fumeaza si sunt acolo pentru spectacol si nu neaparat pentru o bere si-o tigara. Toti bagau tigara dupa tigara si am zis ca asta e motivul no 1 penrtu care n-o sa mai asist la astfel de spectacole in cazul in care sala sau regurile nu se schimba. Imi pare rau sa spun asta, dar e adevarat. Fumul de tigara ma ineaca rau de tot si pur si simplu nu-l suport. La ce sa mai dau si bani pe bilet, ca sa stau in fum?!
Unde mai pui ca scena n-a mai fost scena….din cauza spatiului extrem de mic si a numarului mare de dansatori care formeaza grupul Irish Way, scena a fost ‘trasa’ in spate, iar dansatorii si-au aratat maestria direct pe podeaua incaperii, lucru deloc placut cand te gandesti ca tocmai asta e – splendoarea dansului irlandez sta in partea de jos corpului si nicidecum in cea superioara, cea care se vedea cel mai bine, picioarele dansatorilor fiind ascunse printre mese si capete. Apoi a mai fost ceva ce nu mi-a placut deloc. Ora de incepere: cand s-a anuntat 8pm si au inceput la 8:45, iar apoi au luat o pauza de 10 minute, lucru care a dus si mai mult la lungirea spectacolului cu mult.
Cu poze, din ultimul spectacolul.

Tot grupul
Mara
muzica – Shannon Band
Eu si Mara

~~~~~~~~an optimistic mind-set finds dozens of possible solutions for every problem that the pessimist regards as incurable.

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “Muzica si dansul

  1. Se mai intampla si asa ceva, nu poate sa mearga totul uns ca pe roate, insa poate urmatoarele spectacole vor fi mai reusite?

  2. I always love to attend rock show. your images are nice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: