Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

Ai grija ce citesti :D


Vanticel de toamna?

Pentru prima data, in dimineata asta dupa ce-am deschis larg fereastra am simtit un vanticel de toamna. Trecut de 15 august, dimineatile sunt mai taioase, dar si mai placute. Ma gandesc c-o sa zboare timpul si-o sa ne trezim ca vine Craciunul! Craciunul care nu mai e tocmai cum il stiam pentru ca nu mai sunt zapezile de alta data; erau vremuri cand la mine pe strada se strangea zapada cat casa, la propriu! Si se faceau tunele prin care oamenii circulau, nemaipunand la socoteala bucuria copiilor la acea vreme care se dadeau cu sania ore-n sir! In fine, vremurile s-au schimbat, clima s-a schimbat si ea….

Cum? dentara, nu veterinara?
Iesind putin din sfera asta a …vremii….ma intalnesc ieri cu un prieten, medic stomatolog si dintr-una in alta imi povesteste cum ieri era atat de obosit si fara chef, enervandu-se cand la el in cabinet a intrat o familie cu un copil care ducea in mana o….pisica. Intrigat la culme, se intreba cum naiba n-au lasat pisica aia afara (sau acasa!) si si-au permis sa intre cu ea intr-un cabinet stomatologic. Cum insa nu putea sa-i dea afara, a vrut sa vada care e problema si sa le faca o programare in alta zi – oricum era prea aglomerat si nu avea cum sa-i trateze. A inceput femeia sa povesteasca cum ca de cateva zile se simte rau, ca nu mai mananca deloc si ca nu stie ce sa mai faca. Doctorul meu s-a uitat la copil si acesta nu parea deloc …nemancat, nici apatic. Apoi doamna a continuat: “Vedeti dumneavoastra, domnule doctor, nu stiu ce sa mai fac cu ea, am incecat tot felul de lucruri dar n-a mers nimic. Am zis sa mergem si la doctor.” Si indreptandu-se catre copil, ia pisica si incepe s-o mangaie…. Va dati seama ca prietenului meu i se cerea sa trateze o….pisica?! Abia atunci s-a dumirit el ce cauta pisica acolo. Confuzia plecase de la ce apare scris pe banerul de la intrare: “Cabinet de medicina dentara”. Ei citisera….”cabinet de medicina veterinara”…..sau nu citisera deloc. 😀
pe curand,
Crisa 😉
Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: