Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

UIte de ce nu-mi "plac" romanii jjjjmecheri


Bun! Era o vreme in care faceam cumparaturile din Franta, de pe site-ul http://www.laredoute.fr. Acum La redoute a fost adus si in Romania, dupa cum probabil ati vazut, lansat cu mare tam-tam! Cum se arata aici si aici, unde puteti citi chiar si comentariile utilizatorilor romani care plasau comenzi pe la redoute Franta, vadit nemultumiti de la redoute Romania. Si pe buna dreptate! Faceam si eu comanda pe site-ul francez, acum insa nu mai pot pentru ca atunci cand vreau sa fac comanda, nu mai pot selecta tara cand aleg adresa la care vreau sa primesc articolele. Si daca nu stiti despre ce e vorba, am sa va dau un exemplu un articol aflat la reduceri, atat pe site-ul francez, cat si pe cel romanesc. Diferenta de pret este colosala! Acelasi produs, alti bani! Si ca sa vedeti de ce sunt si mai nemultumita, la comanda nu se adaugau decat 5-6 euro pentru livrare. Doar produsele voluminoase (din categoria decoratiuni) aveau alt regim.

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “UIte de ce nu-mi "plac" romanii jjjjmecheri

  1. Bine zici…Am facut si eu o “vizita” prin mall-urile capitalei si m-au oripilat “reducerile”…Fara sa vreau, comparam preturile din magazinele noastre cu ale acelorasi brand-uri din alte tari si mi se taia tot elanul de shopping. Anul trecut, la Barcelona, pentru 50 de euro, am iesit din Zara cu doua sacose pline de chestii misto, iar aici, faceam un calcul ca ar fi incaput intr-o pungutza mica-mica ce as fi cumparat pe aceiasi bani…:-) Ca sa nu mai zic de Desigual – un brand spaniol de care m-am indragostit tot la Barcelona…Cind l-am descoperit ieri, in Baneasa, am inceput sa tzopai de bucurie si m-am aruncat, cu entuziasm, intre umerase…Mi s-a “taiat” cind am vazut prima eticheta cu pretul: e mai mult decit dublu fatza de acolo!!!! Am decis sa ies, desi mi-ar fi placut multe chestii. Nu sint zgircita, din contra – las banii sa circule – da parca nici nu imi vine sa incurajez hotzia… Eu imi asum statutul de “vizitator” amuzat in magazinele despre care stiu ca umfla preturile. Imi place sa intru imbracata…comod in toate buticurile, sa vad privirile pline de neincredere ale vinzatorilor (atunci ma prind ca e scump, dom’le, scump…), sa nu ma intereseze convingerea lor ca “nu-mi permit”, sa stau juma de ora printre rafturi, eventual sa si probez…M-am revoltat o perioada si pe preturi si pe vinzatorii care imi “cintaresc” de sus in jos potentialul de cumparare, da n-are rost, pina la urma nu imi baga nimeni mina in buzunar – decizia imi apartine. Iar shoppingul e, pina la urma, un sport: frumusetea e sa participi, fara sa vizezi neaparat rezultatul final 🙂

  2. Barcelona, eu sper sa nu fie foarte multi aceia care plaseaza comenzi in Romania si astfel poate dau faliment si ne intoarcem la http://www.Laredoute.fr ! Ce zici? Chiar nu se merita sa faceti vreo comanda!

    o zi suuuperba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: