Acasă la mine (@my place)

Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. :) restul e poveste. The truth will set you free, but first it will hurt your bones.

Cine a avut aşa ceva când era mic?Trebuie să recunosc frumos că …eu nu! Ce-mi mai rămâne de făcut?!? Şi mai trebuie să spun că aveam pe palierul blocului, atunci când stăteam în Iancului-Pantelimon, două gemene ale căror părinţi aveau destui bani şi erau plimbaţi prin Germania bine, încât veneau cu idei trăznite de amenajare a camerei celor două fetiţe. Aşa se face că atunci am văzut pentru prima oară cum e o cameră aranjată mai…altfel. Aveau steluţe pe pereţi – lucru nemaivăzut pe vremea lui Ceauşescu, veioze cu becuri colorate şi multe “chestii” care atârnau din tavan, creând astfel o atmosferă de vis. Priveam cu jind la cameră lor, însă atunci când ieşeam din apartament şi ajungeam la mine în cameră, tot mai frumos mi se părea la mine decât oriunde în altă parte. Probabil pentru că ai mei au avut întotdeauna grijă să mă facă să mă simţ acasă, atât pe mine cât şi pe surioară mea. Anii au trecut, lucrurile s-au schimbat, am crescut şi acum visăm la propria noastră cameră pentru copilul ce va să vină….

PS. Mie personal îmi place a cincea şi a şasea imagine. Bine….şi ultima. ;))

Advertisements

Single Post Navigation

3 thoughts on “Cine a avut aşa ceva când era mic?

  1. un spatiu mic poate deveni extrem de atractiv. si de odihnitor. depinde cum e aranjat. foarte bune ideile!

  2. Mulţumesc frumos, pozele le-am primit prin email de la de la un prieten cam de-o seamă cu mine, evident, întrebându-mă retoric: “cine a avut aşa ceva când era copil?

  3. great and nice design 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: